Matmakeriet logo png

Kurs i røyking av fisk og kjøtt

Matmaker Stig Jacobsen er kursholder. Han har mange års erfaring med matlaging, spesielt røyking. Her kan du få kurs innen kaldrøyking, svalrøyking og varmrøyking. Da tar vi for oss alt før, under og etter røyking, samt salting og saltemetoder, krydring og marinering.

Her er det rom for å stille spørsmål, prøve og feile, og få i seg mange smaksprøver.

Med ulike typer røykovner og et stort utvalg med smakstilsatte flisbriketter vil du få en innholdsrik og spennende smaksopplevelse.

Du kan stole på at Stig Jacobsen fører deg gjennom noen gode kurs, og at du ender opp med å kunne alt fra å røyke med riktig temperatur til å vite hvilke briketter som passer best til ulike typer kjøtt.

Eksempler på hva du kan ende opp med å kunne lage:

Dato:
Kl.:
Sted:
Pris:
Påmelding:

stig røyker laks
Røyking av fisk
stig sjekker røkelaksen
stig røyker laks i røykeboden