Matmaker Stig Jacobsen er kursholder. Han har mange års erfaring med matlaging, spesielt røyking. Her kan du få kurs innen kaldrøyking, svalrøyking og varmrøyking. Da tar vi for oss alt før, under og etter røyking, samt salting og saltemetoder, krydring og marinering.
Her er det rom for å stille spørsmål, prøve og feile, og få i seg mange smaksprøver.
Med ulike typer røykovner og et stort utvalg med smakstilsatte flisbriketter vil du få en innholdsrik og spennende smaksopplevelse.
Du kan stole på at Stig Jacobsen fører deg gjennom noen gode kurs, og at du ender opp med å kunne alt fra å røyke med riktig temperatur til å vite hvilke briketter som passer best til ulike typer kjøtt.
Eksempler på hva du kan ende opp med å kunne lage:
Org.nr: 925 797 820
Vi sender ut et månedlig nyhetsbrev, men er det andre nyheter som vi ønsker å formidle blir også det sendt til deg.
Ønsker du dette, så send oss en e-post.
Copyright © 2023 Matmakeriet AS