Her er eksempler på catering-løsninger satt sammen av vår matmaker Stig Jacobsen.
Meny til ditt arrangement kan skreddersys, så du bestemmer selv hva som skal serveres. Hvis du ikke vet hva du vil ha kan Stig komme med anbefalinger basert på opplysninger om allergier, og preferanser for ulike typer kjøtt og grønnsaker.
Det er viktig at vi får informasjon om allergener når dere bestiller, samt om noen ønsker vegetarmat osv.
Våre retter kan inneholde spor av melk, soya, hasselnøtter, valnøtter, pistasjenøtter, mandler, pinjekjerner, sesamfrø og bløtdyr.
All mat er laget på samme kjøkken.
Vi tilbyr mye variert kvalitetsmat til enhver anledning i Kongsvingerregionen.
Maten blir laget på vårt eget storkjøkken på Vinterstad. Alt vi serverer er laget fra bunnen av, ofte med råvarer fra skog, kyst og fjell. Matmakeriet leverer mat av høy kvalitet til ditt arrangement.
Om du selv vil stå for noen deler av menyen kan Matmakeriet lage andre deler av menyen din, som forrett, middag eller dessert.
Vi har ingen minimums grense for antall personer, men det er en minimumspris på 3000 kr.
Vi kan levere de fineste utskjæringene i grønnsaker og frukter om du ønsker noe pynt blant matrettene eller til borddekkingen.
Det kan lages logo eller navn på meloner, og blomster av gulrøtter, tomater, epler, jordbær med mer.
Som vist på bilde, så har vi designet en vannmelon med logeon til Magnor Glassverk, så her er det mange muligheter for å presentere måltiden på en spennende måte.
Bestill minst 5 dager før leveringen og gi beskjed om eventuelle allergier og/eller om det ønskes noe vegetar alternativ.
Forandringer om leveringen må skje minst 2 dager før leveringen.
Det vi trenger fra deg:
Org.nr: 925 797 820
Vi sender ut et månedlig nyhetsbrev, men er det andre nyheter som vi ønsker å formidle blir også det sendt til deg.
Ønsker du dette, så send oss en e-post.
Copyright © 2023 Matmakeriet AS